Produkty pro papírová jádra (13)

Káva Ngera

Káva Ngera

Objevte dokonalost s naším kávou Ngera Grade AA, perlou mezi rwandkými kávami. Pěstováno s péčí v úrodných horách Rwandy, toto káva nabízí výjimečnou čistotu a rafinovanou eleganci. Káva Ngera okouzluje chuťové pohárky svým rafinovaným a vyváženým chuťovým profilem. Jemné tóny tropického ovoce, květin a karamelu harmonicky tančí v každém doušku, což poskytuje vynikající chuťový zážitek. Grade AA představuje dokonalost mezi rwandkými kávami, zaručující vysokou kvalitu a šálek s vzácnou jemností. Zrna vybraná pro tento stupeň patří mezi nejlepší ze své sklizně, což zajišťuje nezapomenutelný kávový zážitek. Druh: Arabica Nadmořská výška: 1520 m až 1670 m Aromata: Červené ovoce, třtinový cukr Region: Huye
Baskické Kuře s Červenými a Zelenými Paprikami - Bistronomické

Baskické Kuře s Červenými a Zelenými Paprikami - Bistronomické

Přelijte pokrm do hrnce a zahřejte několik minut na mírném ohni, občas promíchejte, nebo přelijte obsah plechovky do vhodné nádoby a zahřejte v mikrovlnné troubě 2 až 3 minuty na maximální výkon. Tuky: 4,1 g Z toho nasycené mastné kyseliny: 1,1 g Sacharidy: 7,2 g Z toho cukry: 4,5 g Vláknina: 1,3 g Bílkoviny: 6,1 g Sůl: 0,90 g
BULHARSKÝ BIO NOP LAVANDULOVÝ ÉTERICKÝ OLEJ

BULHARSKÝ BIO NOP LAVANDULOVÝ ÉTERICKÝ OLEJ

Esenciální olej z levandule se používá v jemné parfumerii, kosmetice nebo aromaterapii. Jeho svěží, zeleně bylinková vůně mu dává jeho typickou bulharskou charakteristiku, přičemž v jeho vývoji se objevují tóny sena, mírně medové, velmi jemné a velmi čisté. Je neoddělitelný od kolínských a kapradinových akordů. Nakonec zůstává velmi využívaný v pánské parfumerii. Kosmetika V kosmetice se extrakty z levandule nacházejí v produktech určených pro smíšenou pleť, zralou pleť, mastnou pleť a pleť s problémy. Kromě toho se esenciální oleje z levandule dobře mísí s oleji nebo emulzemi.
Těstoviny Warda

Těstoviny Warda

Těstoviny značky Warda, symboly kvality a tuniské tradice.
Tagliatelle - Těstoviny

Tagliatelle - Těstoviny

Tagliatelle - Těstoviny Cena za KG: 5,5€/KG na váhu Energie: 1472 Kj/100g • 348 kcal/100g Bílkoviny: 12,3g/100g Sacharidy: 67,4g/100g CUKRY: 5,8g/100g Tuky: 1,83g/100g Nasycené mastné kyseliny: 0,4g/100g Sůl: 0,03g/100g Hmotnost: 0,300 kg
Fík Protoben č. 1 - TURECKO - 10 kg - Bio* & Fair Trade

Fík Protoben č. 1 - TURECKO - 10 kg - Bio* & Fair Trade

Další balení VRAC a SACHETY: 125g, 250g, 500g, 1 kg, 5 kg - Figa Protoben VIJAYA pochází z Turecka a je součástí bio projektu Good Food Foundation, certifikovaného FairTSA. Různé fíky z Turecka se liší svým způsobem přípravy. Každé označení (Baglama, Lérida a Protoben) se nevztahuje na odrůdu fíky, ale na její způsob přípravy. Figa Protoben je mírně vytáhnuta, aby získala zakřivené tvary, které připomínají hrušku. Poté bude uložena se svými kolegyněmi, přičemž se budou překrývat. Její štědrá velikost jí dodává jedinečnou měkkost. Reference:10391
Sukary 300 G - Routab Ravier

Sukary 300 G - Routab Ravier

S bohatou a medovou texturou je velmi ceněna pro své energetické vlastnosti. Je to nejvíce konzumovaný druh na Arabském poloostrově. Pochází z oblasti Qassim v Saúdské Arábii.
GRANA PADANO DOP - GRANA PADANO AOP

GRANA PADANO DOP - GRANA PADANO AOP

Grana Padano je polotvrdý sýr s chráněným označením původu (AOP). Byl vytvořen před téměř 1000 lety cisterciáckými mnichy z opatství Chiaravalle, kteří používali zralý sýr k uchování přebytku mléka. Grana Padano je vyroben z částečně odtučněného kravského mléka z oblasti Grana. Oblast Padano se nachází v údolí Padana (severní Itálie). Mléčné krávy a zelené krmivo používané k jejich krmení musí pocházet z výrobní oblasti Grana Padano. Odtukování mléka probíhá přirozeně, když se nechá smetana stoupat gravitací, zatímco syrové mléko odpočívá. Pouze sýrové kola, která splňují předpisy Konsorcia, jak je uvedeno v pravidlech specifikace a která zrála alespoň 9 měsíců, budou označena ohněm značkou Grana Padano. Výroba Grana Padano představuje přibližně 22 % italské mléčné produkce a přibližně 40 % produkce v jeho oblastech.
Mandravasarotra

Mandravasarotra

Latinský název: Cinnamosma fragrans Destilovaná část: listy Původ: západní pobřeží Madagaskaru Indikace: Strie, jizvy, zralé pleti Močové infekce Ústní infekce: záněty dásní, afty... Mykózy Chřipky, nachlazení, sinusitida, záněty středního ucha, bronchitidy
Pepř - Kampot IGP

Pepř - Kampot IGP

Kampotský pepř, neboli Piper nigrum, je liána s oválnými listy, dosahující výšky 4 až 5 metrů, která se rozvíjí na svazích malých hor (phnom) v provincii Kampot, které jsou omývány mořskými větry z nedalekého Thajského zálivu. Plody tohoto stromu se sbírají v hroznech v různých stupních zralosti. Černý pepř se sbírá zelený, poté se suší a přirozeně oxiduje a nakonec se třídí ručně. Pěstování pepře má v Kambodži velmi dlouhou tradici. Kampotský pepř je zmiňován v spisech Zhou Daguan, čínského diplomata, který byl ve 13. století přijat khmerským impériem. Pěstování bylo podporováno ve 19. století francouzským protektorátem, ale téměř zcela vymizelo během vlády Khmerů mezi lety 1974 a 1995. Naštěstí byl zachráněn a od roku 2010 je kampotský pepř prvním kambodžským produktem, který získal IGP (chráněné zeměpisné označení). Čistá hmotnost: 120 g Složení: černý kampotský pepř Botanický druh: Piper nigrum Období sklizně: únor - duben
Pikantní houbová omáčka

Pikantní houbová omáčka

Pikantní Sleďové Filety Ref: SAL055 Obsah: 200 g
Ditalini - Těstoviny

Ditalini - Těstoviny

Ditalini - Těstoviny
Pikantní Klobásový Rougail - Pivovar

Pikantní Klobásový Rougail - Pivovar

Vychutnejte si toto lahodné Rougail s klobásami Montbéliard a chili L’Oiseau z Réunionu ve dvou. Inspirováno nejlepšími pivovary, tento recept neobsahuje barviva, umělé aroma ani konzervanty.